VVD Lansingerland

Eerste VVD ondernemerspanel ten tijde van corona groot succes

(Door Matthijs Machielse)

Dinsdagavond 16 juni vond er een virtueel ondernemerspanel plaats, georganiseerd door de Lansingerlandse VVD samen met Ondernemend Lansingerland en de winkeliersvereniging.

Vragen en ideeën

Ondernemers konden al hun vragen en ideeën kwijt bij wethouder Kathy Arends en Tweede Kamerlid Thierry Aartsen. Organisator Ed van Santen kijkt tevreden terug op de sessie: “Super om te horen met hoeveel positiviteit de Lansingerlandse ondernemers vooruit kijken en fijn dat we veel vragen hebben kunnen beantwoorden. Mijn handen jeuken om hier een vervolg aan te geven.”

Complimenten

Naast complimenten over de uitbreiding van de terrassen voor de horeca ontving wethouder Kathy Arends ook vragen over de verdere communicatie en de rol van de gemeente. “We blijven inzetten op brede communicatie in de media, onze website en de ondernemersverenigingen die we hebben in Lansingerland, ook deze sessie draagt daaraan bij”. 

“Positief blijven en weer doorgaan”

Hartelijk dank voor alle vragen, ideeën en de bijdragen van de ondernemers. “Positief blijven en doorgaan”, dat was het motto van Lansingerlandse ondernemers tijdens het ondernemerspanel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *