VVD Lansingerland

Maison Sjokola denkt mee over centrum Bergschenhoek

Op 4 maart bezochten Kathy Arends en Nathalie van Bakel van de VVD-fractie een wel heel ‘smakelijke’ ondernemer in Bergschenhoek. Nicole Koeleman-Brocker is eigenaar van Maison Sjokola, gespecialiseerd in zoetigheid van hoge kwaliteit. Ze heeft tijd vrijgemaakt om te praten over haar visie op het centrum. Ze begint enthousiast te vertellen dat ze het fijn vindt om in Bergschenhoek haar zaak te hebben en dat de inwoners en ondernemers voor een prettig ondernemersklimaat zorgen.

Natuurlijk is er altijd iets te wensen. Zo is en blijft een gevarieerd winkelaanbod in Bergschenhoek een aandachtspunt. En dat gecombineerd met sfeer: denk aan mooie bomen met bankjes. speelgelegenheid voor kinderen waar mensen met elkaar in gesprek kunnen. Ook een uitbreiding van de markt op dinsdag is wenselijk, dit leidt zeker meer tot aanloop van klanten. Om Bergschenhoek bruisend te maken, denkt Nicole ook aan meer horeca.

Per dag rijden 5000 auto’s over de Dorpsstraat en die houden zich niet allemaal aan de maximumsnelheid. Nicole ziet regelmatig onveilige situaties. Als de bus bijvoorbeeld stopt bij de halte voor het zebrapad, zijn er regelmatig automobilisten die te ongeduldig zijn. Ze halen de bus in en hebben geen aandacht voor overstekende voetgangers. 

Nicole wil nog lang in het centrum van Bergschenhoek blijven ondernemen. En dat ze met haar collega-ondernemers veel wil betekenen om het prachtige dorp nog aantrekkelijker te maken.

De VVD vindt het van belang om ondernemers die ruimte te geven. De ondernemers maken onze dorpen aangenaam en leefbaar om te wonen en dat is juist wat we hard nodig hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *