VVD Lansingerland

Juval Pat El

Mijn naam is Juval Pat El, geboren in Haifa Israël en Ik woon samen met Marlies en onze 4 kinderen in sinds 2006 in Berkel en Rodenrijs

Nadat we 15 jaar in Rotterdam hebben gewoond waren we in 2006 op zoek naar een nog gezelligere gemeente met veel groen en dichtbij de grote steden, dat ideaal hebben we gevonden in Lansingerland. 

Lansingerland is een leuke gemeente voor een gezin met jonge kinderen: onze jonge meiden (leeftijd 3-12) hebben meer dan genoeg te doen in hun vrije tijd dankzij alle goede sportscholen en muziekscholen die onze gemeente rijk is en we wonen prima met al het groen in de sterrenwijk,

Sinds 2010 ben ik raadslid namens de VVD Lansingerland waar ik me met name sterk maak voor veilige wegen en bereikbaarheid van de dorpskernen in Lansingerland. Met het groeien van onze prachtige gemeente en alle jonge kinderen is het nog veiliger maken van de wegen voor met name schoolgaande kinderen in Lansingerland een topprioriteit.Nu ben ik duo-raadslid in de commissie samenleving.

In mijn dagelijks leven heb ik 20 jaar als bedrijfskundige bij internationale bedrijven gewerkt zoals TNT, Accenture en Heineken.  Sinds 3 jaar werk ik als Internationaal hoofd inkoop voor Logistiek en verpakkingen bij 1 van de grootste fabrikanten van kunstmest, voedingsstoffen en brandvertragers.

Vanwege mijn internationale  functies heb ik in vele landen mogen reizen en daarmee is mijn waardering voor onze prachtige democratie die Nederland rijk is nog meer gegroeid. Dit is ook een belangrijke reden waarom ik mij wil inzetten in de politiek.

Naast al het werk en gezelligheid met het gezin besteed ik graag tijd aan muziek maken en speel ik in een band waar ik een aantal keren per jaar mee op treed, en ook gewoon lekker thuis muziek maken met de kinderen is voor mij een leuke tijdsbesteding.