VVD Lansingerland

#19 Laurine Bonnewits - De Jong

Ik ben nu Statenlid voor de Provincie ZuidHolland. De Provincie zit letterlijk tussen het Rijk en de 52 Zuid-Hollandse gemeenten in. Voordat ik Statenlid werd ben ik raadslid geweest. Ik vond het werk als raadslid al altijd heel leuk en interessant, omdat je ook vaak herkenbaar iets kan bereiken. Niet voor niets heb ik dit heel lang gedaan, van 1998 tot 2015 in Hellevoetsluis, Berkel en Rodenrijs en Lansingerland. Nu wil ik graag op de lijst voor de VVD Lansingerland omdat dit een mooie club is die echt iets voor haar inwoners wil en kan bereiken. Daar zet ik mijn expertise als Statenlid natuurlijk ook graag voor in. Wie ben ik naast de politiek en werk? Ik ben moeder van drie kinderen Simon, Fleur en Eva. Ik ben vrijwilliger bij de brand-wondenstichting. Daarnaast zit ik zoveel mogelijk op mijn paard en ben ik lid van de loopgroep Berkel.