VVD Lansingerland

#2 Marloes Draak

Minder bureaucratie, meer mensenwerk

Het is prettig wonen in Lansingerland. En dat moet zo blijven, dus als we bouwen moeten we dat voor onze eigen jongeren; ouderen en gezinnen doen. Er is veel leuks te doen in Lansingerland: sport, muziek, theater en vrijwilligerswerk zijn slechts een paar voorbeelden. Ik wil er voor zorgen dat Lansingerlanders voor hun vrijetijdsbesteding lekker in hun eigen dorp kunnen blijven. Als het wat minder goed met je gaat, vind ik dat de gemeente zonder maandenlange wachtlijsten thuishulp of jeugdzorg moet bieden. Zodat je met de juiste ondersteuning kunt blijven deelnemen aan de activiteiten die jouw leven prettig en waardevol maken. 

Mijn activiteiten tot 16 maart:

Omdat ik het super belangrijk vind dat we in Lansingerland streven naar nul verkeersslachtoffers deel ik in februari fietslampjes uit bij de metro- en busstations aan fietsers met defecte verlichting. Ook zal ik regelmatig komen buurten in onze wijken en dorpscentra, om te horen met welke opdracht je mij de komende vier jaar de gemeenteraad in wilt sturen. 

 

Bergschenhoek blijft goed, wordt beter.