VVD Lansingerland

Matthijs Machielse

Fractievoorzitter.

Ik ben Matthijs Machielse, geboren Brabander en sinds 2007 helemaal thuis in Lansingerland. Ik ben 24 jaar en werkzaam als manager productontwikkeling. Daarnaast studeer ik parttime aan de universiteit van Amsterdam om mijn masterdiploma te behalen. 

Hier in Lansingerland wonen combineert voor mij het beste van dorps wonen en toch alle voorzieningen en steden dichtbij. Ik woon hier met ontzettend veel plezier en ik vind het belangrijk om dat zo te houden, niet alleen voor mijzelf maar voor alle inwoners. Zelf heb ik zes jaar bij de stroopwafelkraam op de markt in Berkel gewerkt – wellicht kent u mij daar nog van – en mijn moeder heeft een nagelsalon. Mede hierdoor ben ik erg betrokken bij de ondernemers.

Mijn speerpunten zijn vooral de lage lokale lasten, het goed uitvoeren van de gemeentelijke taken, woningen bouwen en veilig wonen, het dorpse karakter bewaken en ondernemers ondersteunen waar mogelijk. Ik nodig Lansingerlanders graag uit om met hun verhaal naar mij te komen. Dan wil ik altijd kijken wat we daarvan in de praktijk kunnen brengen.

Als we Lansingerland een heel fijne plek kunnen houden om te wonen dan ben ik tevreden!

Lees hier meer over Matthijs: Matthijs Machielse voorzitter

U kunt de fractievoorzitter bereiken per e-mail op matthijs@machielse.com