VVD Lansingerland

Mauriel van As

Na een carrière in de accountancy werk ik nu al een aantal jaren als teamleider bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ik ben geboren en getogen in Bleiswijk en woon momenteel in de Meerpolder in Berkel en Rodenrijs.

Het wonen in Lansingerland bevalt me erg goed; je vindt hier het dorpse gevoel dichtbij de grote steden. In de gemeente zelf hebben we rust en ruimte, en als je wilt hebben we de grote steden Rotterdam en Den Haag om de hoek. Ik heb ook 2,5 jaar in Rotterdam gewoond, maar ik was heel blij dat ik weer terug naar kon gaan naar Lansingerland.

Ik wil dat Lansingerland een fijne en prettige gemeente blijft om in te wonen en te kunnen werken. De hinder van de A13/A16 moet tot een minimum worden beperkt. Verder moet bij de bouw van woningen gezorgd worden voor een gezonde mix met voldoende betaalbare koopwoningen. Verkeersonveilige situaties moeten worden aangepakt en de bereikbaarheid van het centrum van Berkel en Rodenrijs moet heel sterk worden verbeterd.