VVD Lansingerland

Nathalie van Bakel

Ik heb al heel wat van de wereld gezien, geboren en getogen in Limburg en woonde ook in Jakarta en de Verenigde Staten. Maar koos voor de Oosteindse Ackers in Bergschenhoek vanwege het groen en de rust, en dat mijn twee kinderen Lucas (12 jaar) en Sofie (9 jaar) kunnen opgroeien in een veilige en kinderrijke omgeving.

Ik werk bij de politie als business controller, en het is voor mij vanzelfsprekend dat ik me in Lansingerland in de gemeenteraad ook bezighoudt met veiligheid. De afgelopen jaren heb ik gezorgd dat er meer aandacht kwam voor meer wijkagenten in Lansingerland, dat er geld kwam om buurttoezicht nog meer bekender te maken bij onze inwoners en daarmee zorgen we samen voor een leefbare, veilige en schone wijk. 

In mijn vrije tijd trek ik er met mijn man en kinderen er op uit, van lekker eten tot samen tennissen. Daarnaast geef ik looptraining bij het hockeyteam van mijn zoon en begeleid ik het jeugdbestuur van tennisvereniging Triomf. Rottemeren vind ik de mooiste plek van Lansingerland, daar fiets ik elke dag om naar mijn werk te gaan en daar geniet ik dan elk moment van.