VVD Lansingerland

Gemeentehuis Lansingerland: rupsje nooit genoeg!

Op voorstel van de VVD is woensdag 15 november in de raadscommissie gesproken over de kostenoverschrijdingen van in totaal € 55.000 voor de herstel- en aanpassings-werkzaamheden van het gemeentehuis. Voor het herstel van de achtergevel van het kantoorgedeelte – veruit de grootste post – komen er wellicht nog kostenoverschrijdingen.

Onderaan treft u een link aan naar het Bespreekpunt dat wij inbrachten. In maart ging de raad akkoord met een budget van ruim € 2 mln. Nu, een half jaar later wordt een overschrijding van € 55.000 aangekondigd en wellicht komt er nog meer, vooral met betrekking tot de grootschalige herstelwerkzaamheden aan de gevel van het kantorenpand. Het schrappen van een afgesproken aanpassing, zoals de helligbaan voor o.a. minder validen, vindt de VVD geen juist antwoord op kostenoverschrijdingen elders.
Besloten is de besluitvorming op te schorten en de uitkomst af te wachten van de eind november door drie aannemers uit te brengen aanbiedingen voor het gevelherstel.
Hopelijk lukt het in de raadscommissie van 6 december – na terugkoppeling door het college van de stand van zaken – een besluit over de kwestie te nemen.

Het gemeentehuis: dweilen met de kraan open
Dweilen met de kraan open
 https://twitter.com/EricRKampinga/status/930353765068263425

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *