VVD Lansingerland

Een zonnig rondje Bleiswijk

Zaterdag 17 februari hebben we met 6 kandidaat raadsleden de wijken ingetrokken van Bleiswijk om in gesprek te gaan met de inwoners.

Tevreden inwoners, die spraken we vooral tijdens ons aanbelrondje door Bleiswijk. Zes vrijwilligers van de VVD onder aanvoering van lijsttrekker Kathy Arends spraken enkele tientallen Bleiswijkers over hun prachtige dorp.

Tevreden zijn wil niet zeggen dat je geen wensen of ideeën hebt. We mochten er diverse noteren. Bijvoorbeeld de wens dat er een einde komt aan de verkeerschaos op de Hoefweg. We waren er, als voetganger, zelf getuige van hoe fietsers en auto’s zich erdoor proberen te wurmen.

Maar ook een heel persoonlijke noodkreet. Wat kan de gemeente betekenen voor mensen die vanwege scheiding op korte termijn woonruimte nodig hebben? Zou een project met ‘tiny houses’ op braakliggende terreinen misschien soelaas bieden? 

Voor ons als lokale politici is er werk aan de winkel. Mocht u ons niet getroffen hebben, maar wel iets willen melden: neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *