VVD Lansingerland

Kathy Arends nieuwe fractievoorzitter VVD Lansingerland

Kathy Arends is door de VVD-fractie in Lansingerland gekozen als opvolger van fractievoorzitter Leon van Noort. Van Noort maakte vorige week bekend wethouder te worden in Barendrecht. De raadszetel van Leon van Noort wordt ingenomen door de ervaren Eric Kampinga die in het verleden raadslid en wethouder was namens de VVD. Kathy Arends zal vanaf 16 september beginnen.

Kathy Arends is enthousiast over haar nieuwe taak: “Ik begin met vertrouwen en plezier aan het fractievoorzitterschap. We hebben een hecht team dat zich met hart en ziel inzet voor onze gemeente. De VVD zal het college met opbouwende kritiek blijven volgen en ik verwacht dat we in de raad met alle partijen goed blijven samenwerken. Maar als het nodig is zullen we harde noten kraken. Lansingerland is nog lang niet op sterkte. De inwoners mogen erop vertrouwen dat de VVD zich inzet voor gezond financieel beleid. Uiteindelijk moeten alle uitgaven door de belastingbetaler worden opgebracht, dus we blijven het beleid met een vergrootglas volgen.”.

De nieuwe fractievoorzitter is regiomanager bij MEE West-Brabant, een organisatie die werkt voor mensen met een beperking. Als vice-fractievoorzitter is Juval Pat El gekozen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *