VVD Lansingerland

Kathy Arends op landelijke VVD-lijst

Gemeenteraadslid Kathy Arends-Drijver uit Lansingerland is kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Op vrijdag 11 november presenteerde de VVD haar conceptkandidatenlijst met Arends op de 58e plek. Kathy Arends-Drijver is manager arbeidsparticipatie bij MEE (ondersteuning bij mensen met een beperking) en woont met haar man in Bergschenhoek.

“Lansingerland is een prachtige gemeente met veel groen en dorpse kernen. In onze gemeente heb ik me ingezet voor het Sociale Domein om ervoor te zorgen dat ondersteuning dichtbij is. Ik pleit voor hoge kwaliteit en betaalbaarheid. Met veel plezier en gedrevenheid zit ik in de gemeenteraad, maar ik zou graag de regio gaan vertegenwoordigen in Den Haag. Ik ben enorm trots op mijn kandidering” aldus een enthousiaste Arends over haar plek op de lijst.

Arends is sinds 2014 raadslid in Lansingerland en in 2015 benoemd tot fractievoorzitter. Naast haar raadslidmaatschap is zij actief in het bestuur van het Recreatieschap Rottemeren.

Van 22 november tot 2 december mogen leden van de VVD reageren op de kandidatenlijst. De kandidatenlijst is definitief op 7 december als meer dan de helft van de leden een stem uitbrengt. De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op 15 maart 2017.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *