VVD Lansingerland

Matthijs Machielse lijsttrekker VVD Lansingerland

Matthijs Machielse wordt de lijsttrekker voor de Lansingerlandse VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat hebben de leden van de VVD Lansingerland besloten. Daarnaast is het verkiezingsprogramma ‘Positief vooruit’ vastgesteld. De nadruk ligt hierin op fijn wonen, sterke kernen en goede bereikbaarheid: “Lansingerland groeit ook de komende jaren maar we moeten onze kernen en samenleving blijven versterken, samen positief vooruit!”

Partijvoorzitter Bart van Wanroij feliciteert Matthijs van harte: “We hebben een topper als lijsttrekker en een aantrekkelijk programma. Alle ingrediënten om de VVD de grootste partij in Lansingerland te maken.” 

Matthijs werd bij de vorige verkiezingen in 2018 met voorkeursstemmen én als jongste lid gekozen in de gemeenteraad. Eerder dit jaar volgde hij Alexander Kuipers op als fractievoorzitter. Daarom is Matthijs volgens Bart “een logische aanvoerder die Lansingerland positief vooruit kan helpen”. Volgende maand stellen de leden de hele kandidatenlijst vast.

Wilt u reageren? Dat kan door een e-mail te sturen naar communicatie@vvd-lansingerland.nl