VVD Lansingerland

#9 Theo van Son

Voor een veilig Lansingerland met permanent cameratoezicht in de centra en op hotspots.

Ik ben Theo van Son, 56 jaar jong. Met mijn vrouw Cynthia en mijn kinderen Esmée en Maik woon ik al weer 16 jaar met veel plezier in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Als politieman zit optreden tegen onrecht en hulp bieden aan hen die dat nodig hebben zonder aanzien des persoons in mijn DNA. Hiervoor wil ik me inzetten voor alle Lansingerlanders en de politiek is hiervoor een mooie mogelijkheid. De VVD is een volkspartij van gelijkwaardigheid en “law and order” en daarom voel ik me als een vis in het liberale water. Ik hoop dat ik met jullie steun mijn ambitie waar mag maken.

Mijn activiteiten tot 16 maart:

Allereerst ga ik iedere zaterdag met mijn Berkelse medekandidaten bij de inwoners langs om hen te vragen of ze fijn wonen en hoe het nóg beter kan. Eind januari zijn Kathy Arends, Matthijs Machielse, Eric Kampinga en ik digitaal in gesprek geweest met de inwoners van Berkel centrum om poolshoogte te nemen over hoe zij tegen alle ontwikkelingen aankijken. Daarnaast sluit ik me naast de organisatie van de campagne zoveel mogelijk aan bij de activiteiten van andere kandidaten.