VVD Lansingerland

Alexander Kuipers fractievoorzitter VVD

Alexander Kuipers uit Berkel en Rodenrijs is door de VVD-fractie benoemd tot fractievoorzitter. Hij zal de liberalen aanvoeren nu Kathy Arends wethouder wordt. Nathalie van Bakel wordt vice-fractievoorzitter. Marloes Draak is nieuw in de raad.

Alexander Kuipers (1967) werd in 2003 raadslid in de gemeente Berkel en Rodenrijs. Hij is getrouwd, vader van drie dochters en werkzaam als woordvoerder bij Aegon. Sinds enkele maanden is hij voorzitter van de raadscommissie Samenleving. Alexander Kuipers is geboren en getogen in Drachten en studeerde Rechten in Groningen. “Ik ben blij dat we als VVD samenwerken in de coalitie met Leefbaar 3B, CDA en ChristenUnie. En we leveren met Kathy Arends een wethouder die aan de slag gaat met belangrijke dossiers. Vanuit onze partij is er op deze manier veel inbreng in het gemeentelijk beleid, en ik denk dat we daarmee onze ruim vijfduizend kiezers recht doen”, zegt Alexander Kuipers.

Nathalie van Bakel (1975) uit Bergschenhoek is benoemd tot vice-fractievoorzitter. Zij is controller bij de Nationale Politie en raadslid sinds begin 2016. Marloes Draak (1972), ook uit Bergschenhoek, neemt de raadszetel van Kathy Arends in. Zij vervangt Kathy Arends ook in de commissie Samenleving.  Marloes Draak is HR-manager bij Magion.

De fractie van de VVD bestaat uit zeven raadsleden en twee duo-raadsleden en is daarmee de een na grootste in de raad van Lansingerland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *