VVD Lansingerland

Vincent Jumelet

Jong, dynamisch, met oog voor de toekomst!

Aankomende vier jaar ga ik mij inzetten voor meerdere punten. Mijn drie belangrijkste punten hiervan zijn:

Veiligheid. Heel de gemeente draagt verantwoording voor de veiligheid van onze buurten en centra. Ik ga samen met burgers in gesprek over waar het onveilig is/voelt en waarom dat zo is. Hier vinden wij gezamenlijk oplossingen voor om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt door heel de gemeente. Hier maak ik de politiek doorvertaling naar het gemeentelijk beleid.

Fatsoenlijk klimaat- en energiebeleid. Klimaatverandering en de energietransitie gaan iedereen aan en iedereen moet mee. Dit moet op een gelijkwaardige en fatsoenlijke manier gebeuren. Ik ga aankomende vier jaar aan de slag om dit in samenwerking met u realistisch toe te passen in onze gemeente. Dit met zo min mogelijk gevolgen voor uw leefomgeving en portemonnee.

Betrekking van burgers en zeker jongeren bij de lokale politiek en overheid. In plaats van praten over moet er meer gepraat worden met. Ik ga mij aankomende vier jaar inzetten de stem van de burgers te vergroten en meer in gesprek te gaan met elkaar. De politiek moet de burger dienen en niet andersom.

Daarnaast zijn prettig wonen, bruisende dorpscentra, actief verenigingsleven belangrijke punten waar ik mij aankomende vier jaar voor in ga zetten! Bergschenhoek blijft goed, wordt beter.